Kent u dat, het wegdromen over de toekomst? Dat moment dat u achterover in uw stoel leunt en fantaseert over een nieuwe toekomst, een perfecte wereld waar altijd alles mogelijk is? Heerlijk toch?

Louisehoeve - Karin en Jaap

Voor ons was dat het wonen en werken in een groenrijke en landelijke omgeving met een duurzame levensstijl. Een mooie oude boerderij met bijgebouwen voor logies en bijeenkomsten. Een plek om te wonen, werken, en te leven. Zelf onze groente verbouwen, de rust van het bos en weilanden, een vroege ochtendwandeling in de natuur, maar wel in de buurt van de randstad.

En dat willen we graag met u delen.

De Louisehoeve op het landgoed Linschoten werd onze manier om die droom waar te maken. In 2015 openden we onze deuren. Sindsdien hebben we honderden mensen mogen laten genieten van het landleven.

U bent meer dan welkom om het landleven bij ons te komen proeven!

Warme groet,
Jaap & Karin

Karin Peperkamp

Naast de Louisehoeve heb ik mijn eigen trainingsbureau Make a Break. Ruim 20 jaar werk ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur en heb ik veel ervaring met training/coaching rond werkstress en werkplezier.  Ook organiseer ik op de Louisehoeve enkele keren per jaar zakelijke retraites voor mensen die op zoek zijn naar rust en heroriëntatie op werk en leven. Onze plek is daar de ideale omgeving voor.

Met mijn kippen en 2 katten om ons heen zwermend en altijd gasten om te onthalen, geniet ik van de zoete inval die wij zijn. Ik wil graag mensen verwennen en ze een gevoel geven dat ze zichzelf kunnen zijn. Aan ons stekkie ben ik helemaal verknocht, met zijn warme gemeenschap en een prachtige omgeving waar ik naar hartenlust kan fietsen en hardlopen.

Louisehoeve - Karin